Vanaf 8 juni mag er weer gewerkt worden als massagetherapeut. Na een periode van meer dan 10 weken ben ik blij terug van start te mogen gaan. Hetzij op een andere, toch veilige manier!
Vandaar deze verduidelijking.

 • Handhygiëne:
  Er staat ontsmettende handgel voor u klaar waarmee de handen ontsmet kunnen worden bij het binnen komen. Zelf was ik mijn handen met water en zeep voor en na de massage om ze erna ook te ontsmetten.
 • Mondmasker:
  De afstand van 1,5 meter kan niet ten allen tijde gegarandeerd worden, daarom vraag ik om een mondmasker te dragen wanneer u komt. Ik draag er zelf één gans de behandeling. In buiklig moet het mondmasker bij u niet op staan omdat dit niet comfortabel is en omdat u van mij weg ademt. In ruglig wel en dit kan aangereikt worden. Chirurgische mondmaskers zijn voorradig.
 • Linnen:
  Het linnen wordt zoals altijd per cliënt ververst en gewassen op 60°.
 • Algemene hygiënische maatregelen:
  De praktijkruimte wordt na elke behandeling ontsmet en gereinigd met een desinfecterend huishoudelijk middel, type Dettol. Voor en na wordt de ruimte ook goed geventileerd.

  Belangrijk!!!
  Bij symptomen als hoofdpijn, hoest, kortademigheid, koorts, keelpijn of verkoudheid dient de afspraak geannuleerd te worden. Alsook plots verlies van smaak en geur.

  Cadeaubonnen aangekocht van 1/12/2019 tot 1/6/2020 worden verlengd met 3 maanden te tellen vanaf 8/6/2020.