Hoe wordt er gewerkt?
De eerste keer dat u komt voor massage is er een kort kennismakingsgesprek waarin ik kan peilen naar uw verwachtingen, eventuele problemen en medische achtergrond. Het is de bedoeling om zo tot een effectief en persoonlijk behandelplan te komen.
Het lichaam wordt tijdens de massage volledig bedekt, enkel het te behandelen lichaamsdeel wordt ontbloot. Als u tijdens de sessie pijn of enig discomfort ervaart mag u dit direct melden.
Je kan een massage bestellen van 30, 60 of 90 minuten. Er kan vooraf besproken worden welke lichaamsdelen u wil gemasseerd hebben. Hoofd, voeten, armen, handen, rug,…? Wil je de schouders extra lang of meer tijd voor de rug? Of de benen en de armen zachter en de rug steviger? U zegt het maar. Op die manier krijg je een lichaamsmassage op maat.

Waarin verschilt Deep Tissue Massage van klassieke massage?
Bij een klassieke massage is het hoofddoel om de cliënt te doen ontspannen. Bij een Deep Tissue Massage wordt er meer in de diepte gewerkt en kan er gefocussed worden op het verhelpen van bepaalde lichamelijke klachten.

Is een Deep Tissue Massage pijnlijk?
Nee, dat is niet de bedoeling. Dit komt doordat de beweging steeds langzamer wordt wanneer de druk toeneemt. Bij hardnekkige spanning of spierknopen kan het wel even pijnlijk zijn. Maar het mag nooit te pijnlijk zijn, want dat werkt juist averechts. Als je pijn voelt mag je dat altijd aangeven.

Wat is er belangrijk voor of na de massage?
Voor de massage kan je best geen zware maaltijd nuttigen.
Na de massage is er voldoende tijd om zachtjes te 'ontwaken' en nog even na te genieten vooraleer je terug om te kleden.